Ohjelmistoyrittäjät ry lyhyesti

Ohjelmistoyrittäjät on kasvanut yli 600 yrittäjän ja yritysjohdon yhteisöksi, joka jakaa tietoa ja edistää ohjelmistoalan yritysten toimintaedellytyksiä, kasvua ja kansainvälistymistä.
Älä siis jää paitsioon, vaan tule mukaan yhteisöön joka kannattaa sekä hyvinä että huonoina aikoina. Haluamme sinutkin Ohjelmistoyrittäjien jäseneksi!

Haluamme toiminnallamme nostaa ohjelmistoalan profiilia julkisuudessa ja parantaa alan kilpailukykyä yhtenä Suomen keskeisenä kasvualana.

"Kun perustimme Ohjelmistoyrittäjät ry:n vuonna 1989, ajatuksenamme oli luoda foorumi, jonka kautta loisimme yhteyden avainpelaajien välille. Toimialamme on kehittynyt voimakkaasti ja alalle on tullut valtava määrä uusia kasvuyrityksiä. Toivon, että jokainen ohjelmistoyrityksen johtoon kuuluva henkilö ja alalla toimiva yrittäjä liittyy mukaan yhdistyksen toimintaan ja antaa oman panoksensa ohjelmistoalan menestymiseksi."

Risto Siilasmaa
Hallituksen puheenjohtaja, F-Secure Oyj

 

Yhdistyksen jäsenet

Yhdistyksen jäsenenä voi olla yksityinen henkilö, yritys, yhteisö tai säätiö, joka on hakenut jäsenyyttä. Jos varsinaista jäsenyyttä hakee yritys, yhteisö tai säätiö, niin tällöin yritystä, yhteisöä tai säätiötä edustaa se, jolla on siihen edustamisoikeus. Vain Yhdistyksen varsinaisilla jäsenillä on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa.

Samasta yrityksestä voidaan hyväksyä ainoastaan yksi henkilö varsinaiseksi jäseneksi. Yhdistyksen lisäjäseneksi voidaan hyväksyä muut varsinaisten jäsenten kanssa samassa yrityksessä työskentelevät, jäsenyyden ehdot täyttävät henkilöt. Yhdistyksen kumppanijäseneksi voidaan hyväksyä yhdistyksen pyrkimyksiä tukeva yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö.

Jäsenhakemukset käsitellään aina yhdistyksen hallituksen toimesta. Jäsenhakemus saatetaan hylätä, jos edustettu yritys ei täytä ohjelmistoyrityksen kriteerejä.

Jäsenmaksut

Yhdistyksen jäsenmaksut vuonna 2017 (vahvistettu syyskokouksessa 2016):

Yrityksen henkilömäärä Jäsenmaksu, alv 0% Jäsenmaksuun sisältyvien edustajien määrä
1-2 250 € 1
3-5 350 € 1
6-10 470 € 1
11-15 690 € 2
16-19 890 € 2
20-29 1 190 € 2
30-59 1 490 € 3
60-99 1 660 € 4
YLI 100 1 790 € 5

Lisäedustajan maksu on 250 € vuodessa.

Jäsenmaksun suuruuden päättää yhdistyksen vuosikokous. Ohjelmistoyrittäjät ry:ssä voi olla jäsenenä yksityishenkilö, yritys, yhteisö tai säätiö. Yhdestä yrityksestä voi yhdistyksessä olla vain yksi varsinainen jäsen. Varsinaisen jäsenen lisäksi yrityksestä voi olla lisäjäseniä. Suurempiin jäsenluokkiin sisältyy useampia edustajia, jotka saavat yhdistyksen tiedotteet, ja he voivat osallistua toimintaan ja tilaisuuksiin kuten muutkin jäsenet.