Kevään 2017 SaaS-klubien sisällön painopiste on hakukoneoptimointi ja -markkinoinnissa (SEO & SEM)

Tilaisuudet muodostavat koulutusohjelman joissa valmentajina toimii Suomen johtavia aihealueiden ja SaaSin osaajia. Joihinkin aiheisiin järjestetään myös ilmainen työpajakoulutus, josta kerrotaan klubi-illassa. Edelläkävijät kokoontuvat klubi-iltaa ennen vaihtamaan kokemuksia.

Lähes jokaisen verkossa myyvän SaaS-yrityksen on osattava hakukonemarkkinointia ja -optimointia. Loppukevään 2017 ohjelma antaakin perusvalmiudet kummastakin.

13.6.2017 Hakukoneoptimointi (SEO) + Kuinka SaaS-tuote demotaan menestyksekkäästi

Pre-meeting Antti Pietilän kanssa klo 16.00, ilmoittaudu antti.pietila@loyalistic.com

Aika: Tiistai 13.6.1017, klo 17:00-20:00
Paikka: NewCo Helsinki, HUB13 | Business Innovation Accelerator, Kaisaniemenkatu 13 A 00100 Helsinki (kartalla)

Jarno Wuorisalo, Cuutio | @jarnowu | LinkedIn

Jarno Wuorisalo on SaaS-yrittäjä, ja johtavia hakukoneoptimoinnin asiantuntijoita ja -tekijöitä. Jarno on ohjelmistoyrittäjä ja Cuution toimitusjohtaja, joka on yli 10 vuoden ajan toiminut digitaalisen markkinoinnin ja myynnin kehittämisen parissa. Avainteemoina jatkuva kasvun tuottaminen, uusien toimintamallien löytäminen ja datalla johtaminen.

Oscar Santolalla | @osantolalla | LinkedIn

Oscar Santolalla puhuu englanniksi SaaS-tuotteen demoamisesta käsitellen myös videoesittelyn sekä koekäytön käsikirjoittamista. Oscar Santolallan kirja "Create and Deliver a Killer Product Demo" on juuri julkaistu ja sitä varten on haastateltu mm. joitakin klubin jäseniä.

Oscar Santolalla helps technology companies to turn product demonstrations into unique benefits-driven selling experiences. With over a decade in the technology arena, he regularly writes in international blogs and gives talks and workshops worldwide. Since 2014 Oscar hosts the public speaking podcast Time to Shine. Author of the book "Create and Deliver a Killer Product Demo".

 

10.5.2017 Hakukonemarkkinointi + analytiikka

Aika: Keskiviikko 10.5.1017, klo 17:00-20:00
Paikka: NewCo Helsinki, Ensi linja 1, 0050 Helsinki (kartalla)

Hakukonemarkkinoinnin monitaituri Arttu Raittila valmensi käytännönläheisesti SaaS-tuotteen hakukonemarkkinoinnissa alkuun. Mikko Piippo täydensi näyttämällä miten Google Analytics viritetään valmiiksi kampanjoiden tehoa mittaamaan.

Mikko PiippoHopkins Oy | @mikkopiippo | LinkedIn

Mikko on työskennellyt vuosia Google Analyticsin ja digitaalisen markkinoinnin parissa eturivin digitoimistoissa. Lokakuussa Mikko puhui Sydneyn ja Melbournen analytiikkakonferensseissa verkkoliiketoiminnan tehostamisesta Google Analyticsin avulla - nyt Mikko jatkoi samasta aihepiiristä.

SaaS-mastermind vaativammille

Online-asiakashankinnan perusasiat jo pääosin kunnossa? Hyvä! SaaS-mastermind ryhmässä pääset vaihtamaan kokemuksia, oppimaan kaverilta ja hakemaan apua vaativampiin kysymyksiin. Mastermind kokoontuu aina SaaS-klubin edellä klo 15-17 samassa paikassa kuin klubi. Ilmoittautuminen Saas-klubiin riittää ilmoittautumiseksi.


Syksyn 2016 SaaS-klubien sisällöissä painopiste oli verkon yli tapahtuvassa kansainvälisessä myynnissä ja markkinoinnissa

Ohjelmistoyrittäjät ry:n SaaS-klubi on toiminut jo useamman vuoden ajan tuoden yhteen SaaS-yrittäjät ongelmineen ja ideoineen. Klubit ovat luonteeltaan luottamuksellisempia kuin esimerkiksi yhdistyksen jäsenillat, jolloin yritysten omista ongelmista on mahdollista keskustella avoimemmin. 

Tilaisuuksista ei tehdä koosteita tai tallenteita - tärkeintä on hyvä keskustelu ja yhdessä oppiminen. Tervetuloa mukaan!

Syksyn 2016 SaaS-klubeja ohjasi Peter Sandeen, jolla on vahva näkemys ja kokemus markkinoinnista. 

www.petersandeen.com

 

 

 

8.3.2017 SaaS-klubi: Turun Inbound-iltapäivä

2.2.2017 CROcial

11.1.2017 Softan globaali, automatisoitu markkinointi ja myynti, Tampere

17.11.2016 Uusien asioiden kokeilu, konversio-optimointi

17.10.2016  Markkinoinnin ja myynnin systematisointi skaalaamista ja kansainvälistymistä varten

21.9.2016  Tehokas ja selkeä markkinointiviesti (ja miten sellainen luodaan)