Aika: 
26.04.2017 - 17:00 to 21:00
Paikka: 
Paikka: Hotelli Kämp Peilisali

Jäsenilta

Huhtikuun jäsenillassa tutustutaan DevOps-toimintamalliin, ja käydään läpi DevOpin perusteita. Wikipedian mukaan "DevOps pyrkii edistämään kehitys- ja tuotantotoimintojen keskinäistä vuoropuhelua ja kykyä toimittaa muutoksia tuotantoon". Onko DevOps siis kulttuuri,- toimitapa- vai teknologiamuutos?

Jatkuva tuotantoonvienti osana DevOps-mallia tuli laajasti tunnetuksi 2012, kun Facebook ryhtyi tekemään julkaisuja kahdesti päivässä -tahdilla. Mallit, tavat ja liiketoiminta DevOpsin ympärillä ovat kehittyneet todella nopeasti, ja monille ohjelmistoyrityksille tämä on nyt kehittymisen mahdollisuus!

Illan aikana tuodaan myös eri näkökulmia DevOpsiin sekä kuullaan aitoja asiakas-keissejä: miksi DevOps-malliin siirryttiin ja mitä se mahdollistaa?

Puhujat

Tuomas Keränen, Eficode, Senior Consultant
Tuomas vastaa Eficoden Devops Platform liiketoiminnasta ja tulee kertomaan VR:n asiakascasesta toimittajan näkökulmasta.

Tommi Berg, Elisa, Head of Service Operations
Tommi tulee kertomaan Elisan Devops-matkasta palvelukehityksessä.

Mika Tuohimetsä, Tieto, Head of DevOps and Solution Foresight
Kuinka DevOps muuttaa IT-toimittajaa ja miten muutos voidaan toteuttaa?

DevOps 2017

DevOpsista enemmän ja syvemmin kiinnostuneille on tarjolla kahden päivän DevOps tapahtuma.

Ohjelmistoyrittäjille nyt 20% alennuksen Devops2017 lipuista! Alennus koskee 10 lippua ensimmäistä lippua (first come, first served) ja on käytettävissä ajanjaksolla 16.3.-23.3.2017. Tapahtumailmoittautuminen ja lippujen lunastus täältä, alennuskoodi: “ohjelmistoyrittaja2017”.