Aika: 
26.04.2017 - 17:00 to 21:00
Paikka: 
Hotelli Kämp Peilisali

Yhdistyskokous: 17:00-17:30

Jäsenilta

Huhtikuun jäsenillassa tutustutaan DevOps-toimintamalliin, ja käydään läpi DevOpin perusteita. Wikipedian mukaan "DevOps pyrkii edistämään kehitys- ja tuotantotoimintojen keskinäistä vuoropuhelua ja kykyä toimittaa muutoksia tuotantoon". Onko DevOps siis kulttuuri,- toimitapa- vai teknologiamuutos?

Jatkuva tuotantoonvienti osana DevOps-mallia tuli laajasti tunnetuksi 2012, kun Facebook ryhtyi tekemään julkaisuja kahdesti päivässä -tahdilla. Mallit, tavat ja liiketoiminta DevOpsin ympärillä ovat kehittyneet todella nopeasti, ja monille ohjelmistoyrityksille tämä on nyt kehittymisen mahdollisuus!

Illan aikana tuodaan myös eri näkökulmia DevOpsiin sekä kuullaan aitoja asiakas-keissejä: miksi DevOps-malliin siirryttiin ja mitä se mahdollistaa?

Puhujat

Tuomas Keränen, Eficode, Senior Consultant
Tuomas vastaa Eficoden Devops Platform liiketoiminnasta ja tulee kertomaan Eficoden asiakascaseista toimittajan näkökulmasta.

Tommi Berg, Elisa, Head of Service Operations
Tommi tulee kertomaan Elisan Devops-matkasta palvelukehityksessä.

Mika Tuohimetsä, Tieto, Head of DevOps and Solution Foresight
Kuinka DevOps muuttaa IT-toimittajaa ja miten muutos voidaan toteuttaa?

DevOps 2017

DevOpsista enemmän ja syvemmin kiinnostuneille on tarjolla kahden päivän DevOps tapahtuma.

Ohjelmistoyrittäjille nyt 20% alennuksen Devops2017 lipuista! Alennus koskee 10 lippua ensimmäistä lippua (first come, first served) ja on käytettävissä ajanjaksolla 16.3.-23.3.2017. Tapahtumailmoittautuminen ja lippujen lunastus täältä, alennuskoodi: “ohjelmistoyrittaja2017”.