Jäsenhakemus

Ohjelmistoyrittäjät palvelee jäseniään kolmella alueella: liiketoiminnan kehittäminen, vaikuttaminen toimintaympäristöön sekä johdon aktiivinen verkottaminen

risto_siilasmaa_nelio

”Kun perustimme Ohjelmistoyrittäjät ry:n vuonna 1989, ajatuksenamme oli luoda foorumi, jonka kautta loisimme yhteyden avainpelaajien välille. Toimialamme on kehittynyt voimakkaasti ja alalle on tullut valtava määrä uusia kasvuyrityksiä. Toivon, että jokainen ohjelmistoyrityksen johtoon kuuluva henkilö ja alalla toimiva yrittäjä liittyy mukaan yhdistyksen toimintaan ja antaa oman panoksensa ohjelmistoalan menestymiseksi.”

Risto Siilasmaa
Hallituksen puheenjohtaja, F-Secure Oyj
Hallituksen puheenjohtaja, Nokia Oyj

Jäsenhakemus

Jäsenhakemus
Tällä lomakkeella saat lähetettyä Ohjelmistoyrittäjät ry:n hallitukselle jäsenhakemuksesi yhdistykseen. Otamme sinuun yhteyttä heti seuraavan hallituksen kokouksen jälkeen, mikäli hakemuksesi on hyväksytty.

HUOM! Jäsenmaksu määräytyy henkilöstömäärän mukaan. Tarkista hinnat täältä.
Yrityksen tiedot
Yhteyshenkilön tiedot
Edustajat ja lisäedustajat
Henkilöstömäärä Edustajapaikkojen määrä

1-10

1

11-29

2

30-59

3

60-99

4

100+ 5

5
Jäsenyrityksellä on vähintään yksi edustaja (yllä nimetty yhteyshenkilö). Yli 10 hengen yrityksissä tulee nimetä muut yrityksen edustajat.
Lisäedustajat
Mikäli haluatte useamman edustajapaikan kuin yrityksen kokoon automaattisesti sisältyy, lisää tähän kyseisten henkilöiden tiedot. Lisäedustaja maksaa 250€/vuosi.
Muut asiat