mimmitkoodaa-logo

Ohjelmistoalalla on huutava pula osaajista. Voisiko naisia toimialalle kannustamalla ratkaista tämän ongelman?

Projekti on saanut alkunsa Vlada Laukkosen perustaman Ompeluseura LevelUp Koodarit-ryhmän aktiivisuuden myötä. Facebook-ryhmässä on yli 1000 ohjelmistoalasta kiinnostunutta naista aloittelijoista asiantuntijoihin. Ohjelmistoyrittäjät ry tarjoaa yhdessä jäsenyritystensä kanssa maksuttomia koulutuksia ohjelmistoalasta kiinnostuneille naisille. Näet mukana olevat yritykset sivun alalaidasta. Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista.

Lisätietoja projektista antaa Milja Köpsi / +358 40 152 5154 milja@ohjelmistoyrittajat.fi

Tulevat tapahtumat

28.2.2018 Mimmit koodaa - Launch

Mimmit Koodaa koulutussarja launchaa 28.2. Helsingin Vanhalla! Jos et pääse paikalle, voit ilmoittautua striimaamaan tapahtumaa paikkakunnallasi tai tilata linkin kotistriimaukseen. Kisastudiot on jo perustettu Jyväskylään, Turkuun ja Tampereelle. Ilmoittaudu nyt mukaan!

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen koulutuksiin avattu:

TBA:

Seuraa Mimmit koodaa -koulutussarjaa!

Voit tilata ilmoituksen tulevista tapahtumista ja koulutuksista meiliisi alla olevasta lomakkeesta.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Mimmit Koodaa yhteistyökumppani 2ns
2NS (Second Nature Security Oy) on riippumaton tietoturvan hakkerointi ja asiantuntijaorganisaatio, joka keskittyy verkkopalveluiden, tietojärjestelmien ja organisaatioiden tietoturvan kehittämiseen, varmentamiseen ja kouluttamiseen. Yhtiöllä on yli 150 tyytyväistä asiakasta vuosittain koti- ja ulkomailla (Suomi, Yhdysvallat, Pohjoismaat ja Keski-Eurooppa. Yritykset, finanssilaitokset, julkinen sektori, ohjelmistoyritykset).
Twitter | Facebook
Mimmit Koodaa yhteistyökumppani IWA
IWA auttaa johtavia yrityksiä, startupeja ja julkishallintoa digitalisaation tuomien mahdollisuuksien hyödyntämisessä. IWA työskentelee pääasiassa kiinteistö- ja rakennusalan, puhtaan, sekä finanssiteknologian parissa. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme web-palveluita ja mobiilisovelluksia yli 40 asiantuntijan voimin Suomessa, Abu Dhabissa ja Thaimaassa.
Twitter | Facebook
Mimmit Koodaa yhteistyökumppani Microsoft
Microsoft tarjoaa mobiili- ja pilvivetoisen maailman parhaat teknologia-alustat ja tuottavuuden avaimet. Yhtiön missio on auttaa jokaista maailman ihmistä ja organisaatiota saavuttamaan enemmän.
Twitter | Facebook
Mimmit Koodaa yhteistyökumppani Valu
Valu on verkkopalveluihin, mobiilisovelluksiin ja digitaaliseen näkyvyyteen erikoistunut yritys. Palvelemme asiakkaitamme konsepti- ja ilmesuunnittelusta tekniseen toteutukseen ja diginäkyvyyden kehittämiseen. Missiomme on auttaa asiakasta toimimaan verkossa tehokkaasti ja tuottavasti.
Twitter | Facebook
Codemate on kansainvälinen ohjelmistoyritys, jonka juuret ovat Suomessa. Meillä työskentelee liki 90 ohjelmistoalan ammattilaista Oulussa, Helsingissä ja Bangkokissa. Luomme uusia ratkaisuja, jotka tuovat parempaa bisnestä asiakkaillemme. Erikoisosaamistamme ovat konseptointi, web-palvelut, mobiilisovellukset ja IoT.
Twitter | Facebook
IBM on kognitiiviseen tietojenkäsittelyyn ja pilvialustoihin erikoistunut teknologiayritys, joka tukee asiakkaidensa ja kokonaisten toimialojen digitaalista transformaatiota. Uudet innovaatiot ovat strategiamme ydin, ja tarjoamme toimialakohtaisia ratkaisuja kognitiivisen tietojenkäsittelyn, pilvipalveluiden, big datan, analytiikan, mobiliteetin, sosiaalisen liiketoiminnan ja tietoturvan alueilla. IBM toimii yli 170 maassa.

Twitter | Facebook

Ambientia muotoilee ja kehittää yhdessä asiakkaidensa kanssa digitaalisia palveluita. Älykkäät sovelluksemme pyörittävät esimerkiksi raskasta teollisuutta, verkkokauppoja ja yhteiskunnallista viestintään. Onnistuminen syntyy aina merkityksellisestä työstä. Tekemisen pitää olla hauskaa, päämäärätietoista sekä synnyttää tulosta. Haluamme, että asiakkaamme ja työntekijämme ovat uteliaita yhdessä digitalisoimaan maailmaa ympärillään.
Twitter | Facebook
Wunder on täyden palvelun digitaalinen kumppani. Suunnittelemme, toteutamme ja optimoimme asiakkaidemme digitaalisia ratkaisuja. Meille ihmiset ovat tärkeitä ja olemmekin olleet jo useita vuosia peräkkäin Suomen parhaita työpaikkoja. Joukkoomme mahtuu yhteensä 130 maailmanmatkaajaa, taiteilijaa, muusikkoa, kirjoittajaa, halaajaa, filosofia ja festivaalikävijää. Meitä kaikkia yhdistää intohimo digitaalisiin palveluihin ja viemme muutosta eteenpäin vain mielikuvitus rajanamme.
Twitter | Facebook