4.4.2018 SaaS-yrityksen tuottava FB-mainonta
Aika: 04.04.2018, 13:00-17:00
Paikka: Eteläranta 10

Tuottavan Facebook-mainontaoperaation rakennus SaaS-yritykselle

Facebook toimii B2B SaaS-yrityksen markkinoinnissa, mutta toimivan FB-markkinoinnin rakentaminen omin toimin ei ole helppoa eikä halpaa. Järjestämme jatkona SaaS-klubin FB-koulutukselle Dick Lindertzin kanssa kolmen iltapäivän valmennuksen, jossa rakennat Dickin ja muiden kouluttajien tukemana yrityksellesi toimivan FB-mainontaoperaation.

Valmennuksessa jokainen yritys rakentaa toimivan ja tuottavan FB-markkinointioperaation Dick Lindertzin ja muiden FB-mainonnan ammattilaisten tukemana. Ensimmäisessä workshopissa keskitytään perusasetuksiin ja ensimmäisen mainosoperaation luomiseen. Seuraavissa workshopeissa parannetaan operaatiota mm. kokeiluin. Kokeneet mentorit auttavat välttämään sudenkuopat ja näin pääset nopeasti ja edullisesti tuloksiin.

Koulutuksen hinta on 520 €/yritys (sis 1 henkilö) plus 120 € per osallistuva lisähenkilö samasta yrityksestä. Hinnat sisältävät mentoroinnin, tilat ja tarjoilut, mutta eivät sisällä mainontaa eikä arvonlisäveroa. Mentorit suosittelevat 10 eur/päivä minimibudjettia mainontaan, eli koulutuksen ajaksi n. 600 euron budjettia mainonnan toteutukseen.

3 puolen päivän workshopia (lounaan jälkeen 3-4,5 h)
– 4.4 keskiviikko
– 24.4 tiistai
– 22.5 tiistai

Kouluttaja

dick-lindertz-somemasters-saas-klubi-puhuja

Dick Lindertz

Neuvonantaja / Yrittäjä

Dick Lindertz on ruoka-alan tapahtumayrittäjä, sosiaalisen median kasvuhakkeroija ja palveluntarjoaja sekä ruokabloggaaja. Hänellä on vahva näkemys sosiaalisen median seurannan ja somen konversio-optimoinnin hyödyistä yhdistettynä kymmenien vuosien kokemukseen ohjelmistoalasta erityisesti myynnin näkökulmasta. Dick tietää, mitkä syyt saavat asiakkaan ostamaan softaa.